Lauri Markkanen hinnoitteli itsensä ulos seurasiirrosta – asetti itsensä vaikeaan tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaislähteiden mukaan Lauri Markkanen oli lähellä siirtoa San Antonio Spursin riveihin. Siirto kuitenkin kariutui Markkasen liian korkeaan palkkapyyntöön.

Chicago Bulls teki sign-and-trade -kaupan San Antonion kanssa, jossa DeMar DeRozan liittyi Bullsiin ja San Antonioon matkasivat Thaddeus Young, Al-Farouq Aminu sekä tulevaisuuden ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Amerikkalaismedian mukaan myös Markkasen siirto oli pöydällä, muttei toteutunut kun San Antonio ei ollut valmis vastaamaan Markkasen palkkapyyntöön.

– Spurs oli kiinnostunut Markkasesta. He ovat olleet kiinnostuneita hänestä jo pitkään. Hän sopii siihen profiiliin mistä he pitävät – ulkomaalainen pelaaja, heittäjä, edelleen kehitysvaiheessa, mutta he voivat kehittää häntä. Mutta, se mitä olen ymmärtänyt, Markkanen vain halusi niin paljon rahaa, ettei Spurs ollut valmiina maksamaan siitä, NBA-toimittaja Brian Windhorst totesi The Hoops -podcastissa.

Markkanen on rajoitettu vapaa agentti, jonka muut seurat voivat yrittää napata riveihinsä, mutta Bullsilla on mahdollisuus vastata toisen seuran tarjoukseen pitääkseen jyväskyläläisen riveissään. Markkasen sijaan San Antonio nappasi vapailta markkinoilta Zach Collinsin kolmen vuoden ja 22 miljoonan dollarin sopimuksella.

Tällä hetkellä Markkasen tilanne vaikuttaa vaikealta, vaikka NBA:n siirtomarkkinat ovat olleet auki vain kolme päivää. Joukkueet ovat tehneet jo isoja sopimuksia ja sekä rahahanat että kokoonpanopaikat alkavat olla tiukoilla. Jos seura, joka halusi Markkasen riveihinsä, ei suostunut hänen palkkapyyntöönsä, voi hänellä olla vaikeuksia löytää seuraa, joka maksaisi hänen vaatimaa summaa. Pahimmassa tapauksessa edessä odottaa kausi Bullsin penkillä pienellä vastuulla ja pienemmällä palkalla.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004