Los Angeles Lakers on jälleen saamassa yhden kokeneen tähden riveihinsä, kun DeAndre Jordan on siirtymässä joukkueeseen.

Viime kaudella Jordan pelasi Brooklyn Netsin riveissä, mutta hän kaupattiin Detroit Pistonsiin. Samalla vaihtokaupassa Brooklynin suuntaan siirtyivät Jahlil Okafor, Sekou Doumbouya sekä neljä toisen kierroksen varausoikeutta ja käteistä rahaa. Jordanin ja Pistonsin odotetaan kuitenkin ostavan sopimus ulos, jotta hän olisi vapaa siirtymään sen jälkeen Lakersiin.

33-vuotias on valittu kerran urallaan NBA:n All-Star -peliin ja lisäksi hän on valittu kolmasti urallaan kauden jälkeisiin tähdistöviisikkoihin. Hän on myös kaksinkertainen NBA:n levypallokuningas.

Jordan pelasi ensimmäiset 10 kautta NBA:ssa Clippersin riveissä, jonka jälkeen hän vietti aikaa Dallasissa ja Knicksissä sekä kaksi kautta Brooklynissä. Brooklynissä hän tilastoi keskiarvoikseen 7,9 pistettä ja 8,7 levypalloa.