WNBA:ssa Awak Kuier väänsi 10 pistettä, 8 levypalloa ja 5 torjuntaa noin 20 minuutin peliajalla, mutta Kuierin edustama Dallas Wings hävisi sarjakärjessä porskuttavalle Connecticut Sunille 83-56 (48-25).

Connecticut ei jättänyt jossiteltavaa, kun Sunin puolustus tukahdutti Wingsin hyökkäyspelin tyystin. Suns ei luovuttanut johtoaan kertaakaan ja johti ottelua parhaimmillaan 33 pistettä.

Wingsin ykköspelaaja, Arike Ogunbowale jäi vain kahdeksaan pisteeseen. Ogunbowale oli ennen ottelua heittänyt 10 pistettä tai enemmän 65 peräkkäisessä WNBA-ottelussa.

Kuierille avautui ottelussa isot minuutit, kun suomalainen pääsi parketille peräti 20 minuutiksi ja 29 sekunniksi. Kuier käytti tilaisuutensa täräyttäen tilastoikseen 10 pistettä, 8 levypalloa, 5 torjuntaa, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Kuier heitti pelitilanneheittonsa 3/6, joista kolmoset 2/4.

Piste-, levypallo-, torjunta- ja syöttömäärät ovat Kuierin nuoren WNBA-uran kärkituloksia tähän mennessä.

Wingsin pistekärki oli Marina Mabrey (16/1), kun taas Sunilta onnistuivat mm. Brionna Jones (18/10), Briann January (13/1) ja Natisha Hiedeman (13/0).