Chicago Bulls aktiivisena – viisi uutta pelaajaa joukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Chicago Bulls on hankkinut vapailta markkinoilta riveihinsä peräti viisi uutta pelaajaa. Sopimuksen seuran kanssa ovat tehneet Stanley Johnsonin, Tyler Cook, Alize Johnson, Matt Thomas sekä Ethan Thompson.

26-vuotias Johnson on urallaan pelannut Detroitissa, New Orleansissa ja Torontossa 6,2 pisteen, 3,1 levypallon ja 1,4 syötön keskiarvoilla. Cook on kahden kauden aikana pelannut Clevelandissa, Denverissä ja Brooklynissä 4,0 pisteen ja 2,4 levypallon tilastoilla.

Johnson on kolmen kauden aikana edustanut Indianaa ja Brooklyniä tilastoiden keskiarvoikseen 2,9 pistettä ja 3,2 levypalloa. Thomas on pelannut Torontossa ja Utahissa merkkauttaen 4,0 pistettä ja 1,2 levypalloa. Thompson on sen sijaan tulokaspelaaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.