Susijengi kohtaa Ruotsin Globenissa – ”Tiedossa on maailmanluokan urheilutapahtuma”

© Kuva: fiba.com

Susijengi aloittaa vuosien 2021–23 MM-karsintansa komeimmissa mahdollisissa puitteissa, sillä marraskuun MM-karsinta-avauksen isäntäjoukkue Ruotsi on ilmoittanut vievänsä torstain 25.11. Susijengi-derbyn Tukholmaan, paremmin ”Globenina” tunnetulle Avicii Areenalle, jonne mahtuu peräti 13 850 katsojaa.

– Me lähdemme peliin Suomea vastaan haastajina, mutta edessä on aivan ainutlaatuinen kamppailu, Ruotsin koripalloliiton toimitusjohtaja Fredrik Joulamo kommentoi Basket.se:n tiedotteessa.

– Olemme unelmoineet tästä ottelusta siitä päivästä asti, kun perustimme ”Moose Nationin” (Ruotsin maajoukkueen kannattajayhdistys) ja nyt tämä hetki on viimein tullut, ylistää Ruotsin koripallofanien kantaviin voimiin lukeutuva Jonas Morin.

Ruotsalaisen koripalloleirin innostuneisuus resonoi myös Suomen päässä.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann pitää marraskuista hegemoniaottelua Tukholman historiallisessa viihdepyhätössä parhaana mahdollisena avauksena uudelle MM-karsintarupeamalle.

– Tiedossa on maailmanluokan urheilutapahtuma. Luotamme siihen, että puolentoista vuoden aikana faneillamme on kasvanut todellinen sudennälkä nähdä huippukorista livenä ja että saamme heidät sankoin joukoin tueksemme Tukholmaan ulvomaan ”Moose Nationin” suohon, Dettmann hymyilee Koripalloliiton sivuilla.

Ruotsi ja Susijengi kohtaavat torstaina 25. marraskuuta Tukholmassa. MM-karsinnat jatkuvat Susijengin osalta sunnuntaina 28. marraskuuta kotiottelulla Kroatiaa vastaan.

Ruotsin ja Susijengin välisen MM-karsintaottelun lipunmyynnistä tiedotetaan myöhemmin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004