Awak Kuierin Dallas päätti runkosarjan voittoon

© Kuva: fiba.com

WNBA:ssa Dallas Wings voitti runkosarjan päätöspelissään Los Angeles Sparksin 84-87 (41-44). Wingsin suomalaispelaaja Awak Kuier sai peliaikaa yhdeksän minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kaksi syöttöä, yhden levypallo ja syötön.

Wings johti ottelua neljännen neljänneksen alussa jo 13 pistettä, mutta pudotuspelipaikasta vielä kamppaillut Sparks kiri peliin mukaan. Erinomaisesti heittänyt Sparks sai vielä mahdollisuuden tasoittaa ottelu viimeisillä sekunnilla, mutta heitto meni ohitse.

Sparks jäi tappiolla ulos pudotuspeleistä. Wings on jo aiemmin varmistanut paikkansa pudotuspeleissä.

Kuier pelasi kahdeksan minuuttia ja 58 sekuntia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä yhden levypallon, kaksi syöttöä ja yhden riiston. Kuier yritti yhtä kolmosta, mutta se meni ohitse.

Wingsin pisteistä vastasivat Arike Ogunbowale (20/2) ja Marian Mabrey (16/3/5 syöttöä). Sparksin pistekaksikko oli Te’a Cooper (24/1/6 syöttöä) ja Erica Wheeler (22/4/7 syöttöä).

Wings kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella torstain ja perjantain välisenä yönä New York Libertyn. Ensimmäinen kierroksen voittaja ratkaistaan WNBA:ssa yhdellä ottelulla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.