Tähtipelaaja ilmiriidoissa NBA-seuransa kanssa – ilmoitti ettei aio enää pelata peliäkään seurassa

© Kuva: Getty Images

Ben Simmonsin ja Philadelphia 76ersin yhteinen taival näyttää tulleen tiensä päähän. Simmons on ilmoittanut seuralle, ettei aio pelata joukkueessa enää.

NBA-joukkueiden harjoitusleirit pyörähtävät käyntiin ensi viikolla, mutta Simmons on ilmoittanut, ettei ole osallistumassa mukaan. Hän on lisäksi kertonut, ettei aio pelata seuran riveissä enää peliäkään. Jättämällä harjoitusleirin väliin, odottavat häntä isot sakot sekä sanktiot.

Philadelphia on jo pitkään yrittänyt löytää Simmonsille uutta osoitetta vaihtokaupan myötä, mutta ei ole onnistunut siirtämään entistä vuoden tulokasta muualle. Vaikka australialaisesta on ollut kiinnostusta, niin Philadelphian pyyntihinta on ollut liian kova.

Simmons on kolminkertainen NBA:n All-Star -pelaaja, joka on edustanut koko nelivuotisen uransa 76ersiä. Hän oli vuoden 2016 varaustilaisuuden ykkösnimi. Hän on urallaan tilastoinut keskiarvoikseen 15,9 pistettä, 8,1 levypalloa ja 7,7 syöttöä.

Simmons joutui kuitenkin kovan kritiikin kohteeksi viime kauden pudotuspelisarjassa Atlanta Hawksia vastaan, kun hän heitti vapaaheittonsa ainoastaan 34 prosentin tarkkuudella sisään ja missasi peräti 27 vapaaheittoa. Lisäksi hän ei ottanut lainkaan heittoja ottelun loppuhetkillä, ja lopulta hänet penkitettiin ratkaisuvaiheissa. Pahin hetki tuli kuitenkin ratkaisevassa seitsemännessä pelissä, kun hän jätti heittämättä vapaassa paikassa pelätessään joutuvansa rikotuksi. Hänellä ei myöskään ole lainkaan kaukopeliuhkaa, sillä hän on uransa aikana heittänyt vain 34 kolmen pisteen heittoa ja niistä sisään on mennyt vain viisi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.