Brooklyn Netsin Kyrie Irving ei ole vielä ottanut koronarokotusta. Mikäli Irving ei ota rokotusta, uhkaa häntä miljoonien dollarien tulonmenetykset.

New Yorkin säädösten mukaan vain rokotetut voivat osallistua yleisötapahtumiin, jotka pidetään sisätiloissa. Näin ollen Irving ei pystyisi pelaamaan Brooklynin kotipeleissä eikä vieraspeleissä paikallisvastustaja New York Knicksiä vastaan.

NBA pidättää jokaisen pelaajan palkasta 1/91.6 osaa, mikäli he eivät pysty pelaamaan rokottamattomuuden takia. Mukaan on laskettu sekä NBA:n harjoitusottelut, runkosarjan ottelut sekä pudotuspelit. Irvingin tapauksessa se tietäisi sitä, että häneltä pidätettäisiin palkasta 380 000 dollaria ottelua kohden. Jos Irving aikoo olla rokottamatta itseään koko kauden ajan, menettää hän yli 15 miljoonaa dollaria.

Aiemmin muun muassa Golden Staten Andrew Wigginsin kohdalla oli samanlainen ongelma, sillä San Franciscossa on samanlaiset säädökset kuin New Yorkissa. Wiggins lopulta taipui ottamaan rokotuksen ja näin hän voi pelata myös Golden Staten kotiotteluissa.

NBA-pelaajista on viimeisimmän tiedon mukaan rokotettu 95 prosenttia.