Awak Kuier ja Helmi Tulonen jatkoivat hyviä alkukausiaan Italiassa ja Annika Holopainen oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Anissa Poundsin sihti oli kohdillaan Saksassa. Euroopan kentillä nähtiin useita muitakin suomalaisonnistujia.

Awak Kuier jatkoi hienosti Italian liigassa, kun Ragusa voitti Costa Masnagan 97-67 (51-31). Kuier kävi lähellä tupla-tuplaa 16 pisteen, yhdeksän levypallon, kahden torjunnan ja syötön saldolla.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen Carugate hävisi kotonaan Udinelle 58-75 (24-42). Tulonen oli loistovireessä 24 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella torjunnalla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre hävisi Prometelle 52-85 (23-40). Kalin heitti neljä pistettä ja otti neljä levypalloa. Bembibre on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

LF Challengessa Sara Rokkasen ja Heta Äijäsen Maresme pelasi viikolla kahdesti ja jahtaa edelleen avausvoittoaan.

Maresme hävisi ensin Raca Granadalle 48-63 (27-38). Rokkanen urakoi lähes 30 minuuttia tilastoiden 10 pistettä ja kolme levypalloa. Äijänen ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Maresme hävisi Extremaduralle 51-68 (22-38). Tällä kertaa Rokkaselle kertyi neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoon. Äijänen ei pelannut.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen oli jälleen Montbrisonin ykkösnimi 21 pisteen saldolla 62-70-tappiossa Pole Francelle. Holopainen koristeli tilastojaan myös viidellä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo avasi sarjakautensa Kreikassa 73-71 (39-25)-voitolla Chaniasta. Mäkitalo heitti PAOK:lle neljä pistettä, otti yhden levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat lähellä järjestää iso yllätys, kun Nördlingen pisti kovia hankintoja kesän aikana tehneen Rheinland Lionsin tiukoille. Tappioitta kauden aloittanut Lions oli lopussa kuitenkin vahvempi voittaen 81-75 (34-34). Poundsin oli käsi kuumana heittäen 20 pistettä, joista kuusi oli bonuskaaren takaa. Koskimies kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä ja kuudella levypallolla.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Sofia Pelanderin Herner TC pääsi juhlimaan kovaa 67-55 (32-33)-voittoa Wasserburgista. Pelander teki yhdeksän pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Royals Saarlouis sai voittotilinsä auki tämän kauden osalta, kun se voitti kotikentällään Veilchen BG74:n 72-60 (28-32). Heta Äijäselle kertyi viisi pistettä.
Tarkempia tilastoja ei ole saatavilla.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky jatkoi murskaavia esityksiään Slovakian liigassa ottamalla kaksi selvää voittoa.

Ensin kaatui Samorin 69-39 (31-13) Pirttisen heittäessä 10 pistettä ja ottaessa kolme riistoa.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Slovan Bratislava osoittautui vastaantulijaksi 96-40 (47-11) Pirttisen tilastoidessa 11 pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Silja Viita pääsi juhlimaan 86-70 (44-41)-voittoa Östersundista. Viita kasasi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Ebba Pekosen 13 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riisto eivät riittäneet tuomaan Helsingborgille voittoa, vaan Mark Basket oli parempi numeroin 74-60 (36-32).
Ottelutilastot