Naisten Korisliigassa rikottiin viikonloppuna merkittävä rajapyykki, kun ToPoa edustava Taru Tuukkanen ylitti naisten Korisliigan runkosarjassa 4000 tehdyn pisteen rajan.

Valtaosan koripalloajastaan ulkomailla viettänyt Taru Tuukkanen rikkoo rajoja Suomessakin. Lauantaina hän heitti 28 pistettä, kun ToPo kaatoi Forssan Alun. Se tiesi samalla sitä, että hän ylitti naisten Korisliigan runkosarjassa 4000 pisteen rajan.

Tuukkasella on koossa nyt tarkalleen 4017 pistettä, mikä tietää kovaa ottelukeskiarvoa, 17,8, kun takana on 226 runkosarjapeliä. Tuukkanen ylsi 4000 pisteen rajapyykkiin historian 17. pelaajana.

Kaikkien aikojen tilastoykkösenä on 10 306 pistettä heittänyt Lea Hakala. Aktiivipelaajien ykkösenä on listan seitsemänneltä sijalta löytyvä Elena Melto, joka on pussittanut 5381 pistettä runkosarjassa.