NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers hävisi vieraissa Los Angeles Lakersille 101-113 (54-54). Markkanen pussitti Lakersia vastaan 17 pistettä.

Cleveland piti vielä puoliajan jälkeen näpeissään vähän alle kymmenen pisteen johtoa, mutta kotijoukkue onnistui kääntämään ottelun kurssin viimeistään päätösneljänneksellä.

Lakers vei viimeisen kaksitoistaminuuttisen 16-25.

Kotijoukkueen ykkösnimiin otteluissa kuuluivat LeBron James (26/3/8 syöttöä), Carmelo Anthony (24/5), Russell Westbrook (19/6/5) ja Anthony Davis (15/9).

Cavaliersin pistenelikko oli Evan Mobley (23/6), Darius Garland (18/1/11), Ricky Rubio (18/6/4) ja Markkanen, jonka saldo oli 14 pistettä, kolme levypalloa ja yksi syöttö.

Markkanen pelasi 31 minuuttia ja 58 sekuntia, joiden aikana hän osui pelitilanneheittonsa 7/14, joista kolmoset 3/8.

Tappio katkaisi Cavaliersin kolmen ottelun mittaisen voittoputken.

Edellispelissä Markkasen pihdeissä pysynyt Paul George pääsi kunnolla irti, kun hän heitti 42 pistettä, mutta se ei riittänyt Clippersille voittoon Portlandin ottaessa voiton Damian Lillardin (25) siivittämänä.

Brooklyn nappasi voiton Indianasta James Hardenin (29/8/8) toimiessa tällä kertaa johtotähtenä.

Jimmy Butler (32/10), Bam Adebayo (26/19) ja Tyler Herro (26) auttoivat Miamin voittoon Charlottesta ja Toronto otti niukan voiton Orlandosta. Denverin puolustus piti Dallasin pihdeissään Nikola Jokicin (11/16/8) lähennellessä jälleen tripla-tuplaa.

NBA:n viime yön tulokset:
Toronto-Orlando 110-109
Brooklyn-Indiana 105-98
Miami-Charlotte 114-99
New Orleans-Sacramento 109-113
Denver-Dallas 106-75
Portland-Clippers 111-92
Lakers-Cleveland 113-101