Marianne Kalinin Bembibre pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan. Helmi Tulonen ja Anissa Pounds väläyttelivät jälleen vahvaa tuloskuntoa.

Espanjan liigassa Marianne Kalin pääsi juhlimaan Bembibren kanssa kauden avausvoittoa. Kalin heitti kahdeksan pistettä ja otti yhden levypallon 60-54 (22-32)-voitossa sarjakakkosesta Sedis Basquetista.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana LF Challengessa Sara Rokkasen ja Heta Äijäsen Maresme ei saanut voittotiliään auki, kun se hävisi Real Canoelle niukasti 63-67 (26-35). Rokkanen heitti kahdeksan pistettä, otti viisi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja nappasi vielä riiston. Äijänen ei ollut kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopaisen Montbrison hävisi selkeästi Toulouselle 47-80. Holopainen oli Montbrison parhaimmistoa 12 pisteen, seitsemän levypallon ja kolmen syötön tilastoja.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner TC pelasi kaksi ottelua viikolla. Ensimmäisenä oli ohjelmassa rästiottelu Veilchen BG74:n vieraana, jonka HTC voitti 76-61 (29-33).
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Viikon toisessa ottelussaan HTC koki selvän 48-72 (28-29)-tappion Hannoverille. Peli karkasi HTC:n käsistä kolmannella neljänneksellä, jonka Hannover vei nimiinsä 28-6. Pelanderille tilastoitiin neljä pistettä.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Halle Lionsin kaaduttua 70-65 (36-29). Äijänen heitti kahdeksan pistettä.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Anissa Poundsin 21 pisteen iltapuhde ei riittänyt Angels Nördlingenille, kun se hävisi kotonaan Marburgille 70-84 (35-44). Elina Koskimies kantoi oman kortensa kekoon kahdella pisteellä ja viidellä levypallolla.
Ottelusta ei ole tarkempia tilastoja saatavilla.

Awak Kuierin ottelu Italian Serie A:ssa siirrettiin, mutta Serie A2:ssa Helmi Tulonen oli jälleen Carugaten ykkösnimi 22 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Castelnuovo Scrivia oli kuitenkin vahvempi niukasti 61-58 (30-31).
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Ebba Pekosen Helsingborg hävisi Östersundille 64-83 (31-50). Pekonen heitti 10 pistettä sekä sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin.
Ottelutilastot

Silja Viita heitti kuusi pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui kertaalleen, kun IK Eos hävisi Luulajan vieraana 63-99 (34-50).
Ottelutilastot