Loukkaantumisista kärsivälle Clevelandille hyviä uutisia – Lauri Markkanen ja kumppanit palaamassa tositoimiin

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliers on viime viikot taistellut sekä loukkaantumisten että NBA:n koronaprotokollan kanssa. Nyt joukkue on hiljalleen saamassa hyviä uutisia pelaajatilanteestaan.

Kevin Love teki jo tällä viikolla paluun tositoimiin oltuaan reilut pari viikkoa sivussa joukkueen toiminnasta NBA:n koronaprotokollan takia. Samasta syystä myös Lauri Markkanen on ollut sivussa reilut pari viikkoa, mutta Markkanen on palannut jo joukkueen harjoituksiin. Cleveland.comin mukaan Markkasen odotetaan palaavan joukkueen kokoonpanoon Cavsin seuraavaan peliin, kun se kohtaa viikonlopun jälkeen Brooklynin.

Ykkössentteri Jarrett Allen on ollut sairaana, mutta hänen odotetaan niin ikään tervehtyvän seuraavaan otteluun. Takamies Cedi Osman kärsi selkävammasta eikä pelannut edellispelissä Golden Statea vastaan, mutta hänkin saattaa olla mukana kuten roolipelaaja Lamar Stevens.

Cleveland tarvitseekin miehiä takaisin kokoonpanoon, sillä joukkue on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen. Olkoonkin, että vastassa olivat kovat Boston, Brooklyn ja Golden State.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.