Mustapha Amzil nousi otsikoihin USA:ssa, kun hän kaatoi voittoheitollaan maan kärkiseuroihin lukeutuvan Kansasin.

Kansas on sijoitettu neljänneksi kovimmaksi yliopistoksi, kun taas Amzilin Dayton ei mahdu sijoitettujen joukkoon. Dayton piti jättiläisiä tiukoilla ja ottelu ratkesi viimeiseen hyökkäykseen. Pallo tuli Kansasin torjunnan jälkeen Amzilille, joka ajoi keskelle ja heitti vaikeasta asennosta. Pallo osui eturautaan, josta se pomppasi levyyn ja lopulta sukasta läpi summerin soidessa. Amzilin korilla Dayton otti makoisan voiton. Edellisen kerran Dayton on voittanut viiden parhaan joukkoon rankatun joukkueen vuonna 1984, joten ihan jokapäiväisestä herkusta ei ole kyse.

Syöpää vastaan taisteleva selostajalegenda Dick Vitale sekosi KTP-kasvatin korista huutaen epäuskoisena Amzilin korin jälkeen.

– Oh my god, oh my god, se meni sisään, oh my god, 82-vuotias Vitale hehkutti.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.