Naisten Korisliiga jatkui perjantaina yhdellä ottelulla. Siinä HBA kukisti Forssan Alun 81-57 ja katkaisi samalla kahden ottelun mittaisen tappioputkensa.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue pysyi vielä hyvin Märskyn matkassa. Peli oli koko ajan tasaista ja puoliajalla vieraat johtivat ottelua 39-36.

HBA tuli uudella ilmeellä toiselle puoliajalle. Se kiristi puolustustaan ja piti FoA:n kahdeksassa pisteessä kolmannella jaksolla. Kun samalla sen hyökkäys toimi, kasvoi johto 19 pisteeseen.

Vieraat eivät päästäneet Alkua enää mukaan peliin päätösjaksolla. Lopulta sarjapisteet matkasivat Helsinkiin 81-57.

Märskystä kaksinumeroiseen pistemäärään ylsi peräti kuusi pelaajaa. Janette Aarnio teki 15 pistettä ja Henna Sandvik säesti 14 pisteellä. Roosa Kosonen teki kotijoukkueelle 16 pistettä.