Lahti Basketballin vierailu Lapualla päättyi voiton juhliin seitsemän pisteen turvin. Pistekuninkaan roolia hoiti joukkueen tuorein vahvistus.

Miesten Korisliiga palasi ottelutauolta, ja yleisö pääsi heti nauttimaan tiukasta väännöstä. Lahti Basketball teki kovan työn mutta haki lopulta Lapualta mukaansa vierasvoiton. Vaikka ensimmäinen puoliaika eteni erittäin tasaisissa merkeissä, isäntäjoukkue Kobrat joutui taipumaan 84–91.

Ottelussa pääsi välittömästi loistamaan Lahden tuorein ulkomaalaishankinta Zackery Bryant. Penkiltä aloittanut takamies tykitteli tauluun 26 pistettä ja jakoi ohessa viisi koriin johtavaa syöttöä. Tehokkuuslukemaksikin merkittiin 25.

Erik Sajantila räimi tilastokorttiin 19 pistettä ja osui matkan varrella viisi kertaa kaaren takaa yhdeksällä yrityksellä. Korin alla selustoja turvasi Antonio Ballard, jolle merkittiin 16 pistettä ja 14 levypalloa.

Vaikka Kobrien työ ei voittoon riittänytkään, oli yksilösuorituksissa sentään ihailemista. Christian Lutete IV osui heittojaan niin ahkerasti, että pelaaja keräsi lopulta nimiinsä peräti 36 pistettä. Pelinjohtaja Antto Nikkarinen jäi vain kolmeen, mutta jakoi sen sijaan kiitettävät yhdeksän syöttöä.