LeBron James joutui olemaan viime viikolla sivussa yhdestä ottelusta, kun hän sai positiivisen testituloksen koronatestistä. Testi osoittautui kuitenkin virheelliseksi ja James pääsi palaamaan tositoimiin.

James sai positiivisen testituloksen keskiviikkona, jonka vuoksi hän joutui jättämään ottelun Sacramento-väliin. Torstaina James sai kuitenkin kaksi negatiivista testitulosta ja vapautui näin NBA:n koronaprotokollasta.

– Tiesin, että vapautuisin. En tuntenut itseäni yhtään sairaaksi. Tiedän, että voit olla oireeton. Mutta jos se oli positiivinen testitulossa, niin mitä me teemme? Mistä me puhumme. Mielestäni se hoidettiin huonosti, James avasi sanaista arkkuaan.

James vielä avasi yksityiskohtia siitä, miksi se oli hänen mielestään huonosti hoidettu.

– Ensimmäinen testitulokseni oli negatiivinen. Sitten toinen oli positiivinen. Yleensä, kun saat positiivisen, niin sinut testataan heti perään, jotta siihen saadaan varmistus. Nyt minua ei testattu uudestaan positiivisen tuloksen jälkeen. Se oli suoraan eristykseen ja protokollaan. Se pisti minut vihaksi, James manasi.