Clevelandin kiri hyytyi loppumetreillä – Lauri Markkanen lämpeni loppua kohti

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliersin neljän ottelun voittoputki katkesi niukalla pisteen tappiolla Utahille. Lauri Markkanen merkkautti yhdeksän pistettä.

Utah johti suurimman osan ottelusta ja oli päätösneljänneksellä parhaimmillaan 15 pisteellä, mutta Cavs nousi rinnalle ja käväisi johdossa. Utahin tähdet Donovan Mitchell (35) ja Rudy Gobert (6/20/5t) tekivät kuitenkin tärkeitä pelejä loppuhetkillä ja Utah korjasi potin. Cleveland sai ottelussa vielä viimeisen hyökkäyksen, mutta muuten erinomaisesti pelannut Darius Garland (31) epäonnistui ratkaisussaan.

Lauri Markkasen heittopeli takkusi ottelun alussa, mutta loppua kohden hän pääsi lähemmäs koria ja nosti ottelussa yhdeksän pistettä. Tilastoihin kirjattiin myös viisi levypalloa.

Muissa otteluissa siipirikkoinen Charlotte osoitti sinnikkyytensä ja kaatoi Atlantan Miles Bridgesin (32) ja Kelly Oubren (28) johdolla. Atlantan tehoista vastasivat John Collins (31/12), Kevin Huerter (28) ja Trae Young (25/4/15). Toronto kaatoi Washingtonin Pascal Siakamin (31) hääriessä tehomiehenä ja Brandon Ingramin 40 pisteen saalis jäi laihaksi lohduksi, kun Houston kellisti New Orleansin.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Utah 108-109
Atlanta-Charlotte 127-130
Toronto-Washington 102-90
Houston-New Orleans 118-108


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.