Susiladiesin pelaajat olivat loistoiskussa Euroopan kentillä. Awak Kuier, Silja Viita ja Annika Holopainen pistivät tauluun yli 20 pistettä. Kaksinumeroisillekin ylsivät Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Anniina Äijänen sekä kauden viidennen tupla-tuplansa tilastoinut Helmi Tulonen.

Awak Kuier oli hurjana heittäessään 22 pistettä ja rohmuamalla seitsemän levypalloa Ragusan voittaessa Faenzan 78-66 (34-33). Kuier sai tilastoihinsa lisäksi kolme torjuntaa, kaksi riistoa ja syötön. Kuier on Serie A1:n torjuntatilaston selvä ykkönen 2,4 torjunnan keskiarvolla. Ragusa on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulonen heitti viime sekunneilla voittopisteet Carugaten kukistaessa Trevison 69-67 (34-36). Tulonen iski taululle 17 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja täytteli tilastoriviään myös neljällä syötöllä, kahdella riistolla ja kolmella torjunnalla. Hänen teholukunsa oli huima 31.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa Anniina Äijänen pääsi paukuttelemaan henkseleitä Royals Saarlouisin voittaessa Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingenin murskaavasti 101-60 (52-30). Äijänen heitti kaikki seitsemän pelitilanneheittoaan sisään keräten 15 pistettä ja päälle vielä viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Koskimies ja Pounds olivat Royalsin pihdeissä, kun molemmat kasasivat neljä pistettä ja Koskimiehelle kertyi lisäksi levypallo ja Poundsille kolme syöttöä ja riisto.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Sofia Pelanderin Herner TC pääsi juhlimaan 77-62 (36-28)-voitto Panthers Osnabrückista. Pelander heitti neljä pistettä ja nappasi yhden levypallon.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti kovan 73-57 (27-30)-voiton kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Gernika Bizkaiasta. Kalin loisti 10 pisteellä, seitsemällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Bembibre on tiukassa sarjassa 14.
Ottelutilastot

Heta Äijänen oli Maresmen kanssa kahdesti tositoimissa LF Challengessa ja tuloksena oli kaksi tappiota. Viikolla Maresme hävisi Iraugille 62-66 (28-26) Äijäsen merkkauttaessa neljä pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Juventut Badalona oli vahvempi numeroin 57-46 (29-26) ja Äijänen heitti seitsemän pistettä, käsiin tarttui kaksi levypalloa ja kertaalleen hän ruokki joukkuekaverin korintekoon.
Ottelutilastot

Veera Pirttinen urakoi viikon aikana peräti kolmasti. Ensin Piestanske Cajky pelasi kaksi ottelua itäeurooppalaisjoukkueista koostuvassa EWBL-liigassa, jonka jälkeen edessä oli viikonloppuna Slovakian liigan ottelu. EWBL-liigassa Cajky pelasi kaksi peliä, joista saldona oli tappio ja voitto.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui valkovenäläinen Horizont. Ottelu ratkesi vasta toisella jatkoajalla Horizontin eduksi 66-64 (57-57, 50-50, 27-28). Pirttinen heitti kuusi pistettä ja torjui kertaalleen.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Cajky kohtasi venäläisen Samaran ja sai balsamia haavoille 74-70 (35-37)-voitolla. Pirttinen lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteen, neljän levypallon ja kolmen syötön saldolla. Cajky on pelannut EWBL-liigassa neljä peliä voittaen niistä kaksi.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Cajky pääsi helpommalla murskatessaan Slovan Bratislavan 77-35 (31-21). Pirttinen sai kolme merkintää sekä piste-, levypallo että syöttötilastoon ja lisäksi riville kertyi yksi riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen loisti jälleen 22 pisteellä ja seitsemällä levypallolla Montbrisonin ottaessa selvän 82-64-voiton sarjakärki Chartresin vieraana. Holopainen riisti pallon myös kertaalleen. Montbrison on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Silja Viidan kova 25 pistesaalis ei riittänyt tuomaan IK Eosillle voittoa, kun A3 Basket Uumaja nappasi kori-ilottelussa 110-81 (63-41)-voiton. Viidalle kertyi myös viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi lähes 33 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa PAOK:n voittaessa Dafnin 79-74 (34-32). PAOK on Kreikan sarjassa toisena.
Ottelutilastot