Clevelandille tappio – Lauri Markkanen lähellä tupla-tuplaa

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliers kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi viime yönä Washingtonille.

Lauri Markkanen heitti ottelussa 11 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa sekä antoi neljä syöttöä. Markkasen kaukoheittopeli oli jälleen tahmeaa, kun neljästä yrityksestä vain yksi upposi sisään. Washingtonin voiton takuumiehinä toimivat Kyle Kuzma (25/10) ja Bradley Beal (29/6/10).

Kevin Durant (33) palasi Brooklynin kokoonpanoon koronatauon jälkeen, mutta sekään ei riittänyt tuomaan Netsille voittoa, kun Philadelphia otti Joel Embiidin (34/7) johdolla voiton. James Harden (33/14/10) merkkautti Brooklynille tripla-tuplan. Giannis Antetokounmpo (33/12) hurjasteli Milwaukeen kanssa Orlandon nurin.

NBA:n viime yön tulokset:
Brooklyn-Philadelphia 102-110
Orlando-Milwaukee 118-136
Washington-Cleveland 110-93


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.