Saksan Bundesliigassa nähtiin vuoden päätteeksi suomalaispelaajien kohtaaminen. Sofia Pelander pääsi nautiskelemaan revanssista Anissa Poundsin ja Elina Koskimiehen joukkuetta vastaan.

Pelander ja Herner TC saivat revanssin Angels Nördlingenille avauskierroksella kokemalleen niukalle pisteen tappiolle voittamalla vieraskentällä 64-60 (37-36). Pelander nosti kaksi pistettä ja sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin. Angelsilta Pounds oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden riiston tilastoilla. Koskimies kantoi oman kortensa kekoon kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre taipui Zaragozalle 61-74 (40-37). Kalin sai tilastoikseen yhden pisteen ja kaksi levypalloa. Bembibre on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa IK Eos Lund taipui Mark Basketin vieraana 78-82 (40-42) Silja Viidan tilastoidessa kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa. IK Eos on kahdeksantena.
Ottelutilastot