San Antonio Spursin päävalmentaja Gregg Popovichista tuli NBA-historian ensimmäinen valmentaja, joka on ollut saman joukkueen peräsimessä 2000 pelin ajan.

Popovich on toiminut Spursin päävalmentajana jo vuodesta 1996 lähtien. Spurs on samalla ainoa joukkue, jota hän on NBA:ssa valmentanut. Uransa alkuaikoina hän valmensi yliopistossa sekä NBA:ssa Spursin ja Golden Staten apuvalmentajana.

Popovich on voittanut San Antonion kanssa viisi NBA-mestaruutta. Hän on vienyt joukkueensa pudotuspeleihin jokaisena täytenä päävalmentajakautenaan kahta edelliskautta lukuun ottamatta.

Popovich on myös enää 11 voiton päässä siitä, että hänestä tulisi eniten voittoja NBA:ssa ottanut päävalmentaja. Hänen alaisuudessaan San Antonio on voittanut 1325 ottelua. Voittotilaston kärkipaikkaa pitää hallussaan Don Nelson, joka voitti 1335 ottelua. Väliin mahtuu vielä Lenny Wilkins 1332 voitolla.