Awak Kuier aloitti vuoden vahvasti tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen merkkautti jo neljännen peräkkäisen tupla-tuplansa Italiassa. Anissa Poundsin käsi oli lämpöisenä Saksassa.

Italian Serie A1:ssä Awak Kuier johdatti Ragusan 66-53 (30-34)-voittoon San Giovannista. Kuier heitti komeasti 18 pistettä ja keräsi lisäksi 10 levypalloa, yhden syötön ja yhden torjunnan. Ragusa on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Italian Serie A2:ssa Helmi Tulonen tilastoi 13 pisteen ja 15 levypallon tupla-tuplan, mutta Carugate hävisi Mantovalle 53-65 (25-41). Tulonen sai yhdet merkinnät vielä syöttö-, riisto- ja torjuntatilastoihin. Tupla-tupla oli Tuloselle neljäs peräkkäinen ja viides kuudessa edellisottelussa. Carugate on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat viikolla kahdesti tositoimissa. Alkuviikosta Angels Nördlingen hävisi Saksan cupin ottelussa Kelternille selvästi 53-91 (31-49). Pounds tykitti ottelussa 21 pistettä ja otti viisi levypalloa. Koskimiehelle merkittiin kaksi pistettä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Viikonloppuna Angels palasi voittojen tielle kaatamalla Bundesliigassa Lions Hallen 78-69 (40-33). Pounds oli jälleen pelipäällä 12 pisteen, kahden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Koskimies keräsi 10 pistettä, kuusi levypalloa ja kolme riistoa. Voitolla Angels nousi kahdeksanneksi.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Slovakian liigassa Veera Pirttisen Piestanske Cajky hävisi niukasti Young Angels Kosicelle 74-75. Pirttinen heitti kahdeksan pistettä, kahmi kolme levypalloa ja riisti kertaalleen. Cajky on sarjassa toisena.
Ottelutilastot