Karhubasketin pelaajan puolisolta todettiin maanantaina aamupäivästä tehdyssä kotitestissä positiivinen tulos, joka on sittemmin virallisessa testissä vahvistettu koronaksi. Joukkue asetti välittömästi tämän jälkeen omatoimisesti altistuneet pelaajat karanteeniin.

Kuitenkin pelaajat Simeon Carter, Cameron Jones, Malik Toppin ja Rene Rougeau olivat altistuneet, ja olivat paikalla joukkueen yhteisharjoituksissa maanantain aamuharjoituksissa.

Karhubasketin joukkueen kaikki jäsenet ja heidän lähipiirinsä tekevät päivittäin kotitestejä. Keskiviikkoaamun kotitestissä Jonesin ja Rougeaun tulokset näyttivät positiivista tulosta. Altistuneet pelaajat ovat käyneet keskiviikkona kello 9.30 virallisessa koronatestissä, joiden tulosta voidaan odottaa torstaina.

Karhubasketin joukkueen yhteisharjoitukset ovat keskeytetty, kun testituloksia odotellaan. Jos tulokset ovat positiivisia, on mahdollista, että useampi pelaaja asetetaan karanteeniin. Kaikille joukkueelle jäsenille pyritään järjestämään virallinen koronatesti viikonlopun aikana.

Kaikki joukkueen jäsenet on rokotettu kaksi tai kolme kertaa.

Karhun on määrä kohdata perjantaina Suomen Cupin välierässä Salon Vilpas. Karhu tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.