Memphis kaatoi Golden Staten – kymmenes voitto putkeen

© Kuva: Getty Images

NBA:n kovakuntoisin joukkue Memphis jatkoi vahvoja esityksiään viime yönä kaatamalla Golden Staten.

Ja Morant (29) oli jälleen iskussa, kun hän johdatti Memphisin jo yhdeksänteen peräkkäiseen voittoon. Golden Statelta kunnostautui itselleen harvinaisen tripla-tuplan merkkauttanut Stephen Curry (27/10/10). Clippersiltä kukaan ei tehnyt yli 20 pistettä, mutta jyräsi laajalla rintamalla voittaen Denverin. Nuggetsin tehot lepäsivät Aaron Gordonin (30/12) ja Nikola Jokicin (21/13/8) harteilla.

Phoenix katkaisi Toronton kuuden ottelun voittoputken ja Bulls murjoi Detroitin tylysti maanrakoon. Brandon Ingram (33) nousi New Orleansin ykkösnimeksi Minnesotaa vastaan ja Kyle Kuzma (29) jatkoi vahvoja otteitaan johdattaessaan Washingtonin voittoon Oklahoma Citystä. OKC:n ykköstykki oli Shai Gilgeous-Alexander (32).

NBA:n viime yön tulokset:
Washington-Oklahoma City 122-118
Toronto-Phoenix 95-99
Chicago-Detroit 133-87
Memphis-Golden State 116-108
New Orleans-Minnesota 128-125
Clippers-Denver 87-85


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.