Memphisin hurja voittovire venyi jo 11 ottelun mittaiseksi viime yönä. Milwaukee voitti sen sijaan huippukohtaamisessa Golden Staten.

Memphis pelasi leveällä rosterilla ja se kantoi hedelmää Minnesotaa vastaan. Minnesota johti ottelua suurimman osan ajasta, mutta kolmannen neljänneksen lopulla Memphis alkoi kääntää peliä itselleen kuitaten lopulta voiton. Desmond Bane (21) oli tasaisen Memphisin ykkösnimi, kun taas Minnesotalta Anthony Edwards (30) ja D’Angelo Russell (29) olivat tehokkaimmat.

Giannis Antetokounmpo (30/12/11) merkkautti kovan tripla-tuplan Milwaukeen kaataessa Golden Staten selvin numeroin. Detroit murjoi Portlandin ja Oklahoma City yllätti ilman Kevin Durantia ja Kyrie Irvingiä pelanneen Brooklynin Shai Gilgeous-Alexanderin lähennellessä tripla-tuplaa (33/10/9). New Orleans jätti Clippersin vaille mahdollisuuksia.

NBA:n viime yön tulokset:
Milwaukee-Golden State 118-99
Mempis-Minnesota 116-108
New Orleans-Clippers 113-89
Brooklyn-Oklahoma City 109-130
Denver-Portland 140-108