LeBron James noussut All-Star -äänestyksen kärkeen

© Kuva: Getty Images

NBA:n All-Star -äänestys lähenee loppuaan ja LeBron James on tehnyt vahvaa nousua kärkeen. Ensimmäisissä äänestystuloksissa James oli vielä kaukana kärjestä, mutta on noussut viimeisimmässä mittauksessa kärkeen.

James on kerännyt äänestyksessä yli 6,8 miljoonaa ääntä ja on ohittanut Stephen Curryn yli 800 000 äänellä. He ovat myös ainoat, jotka ovat saaneet yli 6 miljoonaa ääntä. Kaksikko on ylhäisessä yksinäisyydessä, sillä Nikola Jokic on läntisessä konferenssissa kerännyt kolmanneksi eniten ääniä 4,1 miljoonan saaliilla.

Itäisessä konferenssissa ykköspaikasta käydään kovaa taistelua, sillä Kevin Durant ja Giannis Antetokounmpo taistelevat kapteenin paikasta. Durant on kerännyt lähes 5,5 miljoonaa ääntä ja Antetokounmpo on vajaat 400 000 ääntä. Itäisessä konferenssissa myös DeMar DeRozan on kerännyt yli neljä miljoonaa ääntä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.