Vimpelille kauden ensimmäinen kotitappio

Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Vimpeli koki ensimmäisen tappion kotikentällään. Märsky ja Kouvottaret ottivat voitot jännittävissä otteluissa.

Espoo Basket Team matkasi Vimpeliin Vedon vieraaksi. Vierasjoukkue nappasi kovan päänahan, kun se vei sarjapisteet Espooseen 75-60.

Avauspuolikkaalla molemmat joukkueet veivät nimiinsä yhden jakson. Alyesha Lovett pelasi loistavasti ja nakutti avauspuolikkaalla 11 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa. EBT oli puoliajalla johdossa 32-31.

Espoolaisjoukkue ratkaisi ottelun vahvalla kolmannella jaksolla. Se kasvatti johtonsa 14 pisteeseen.

Viimeinen jakso oli tasainen, mutta Vimpeli ei missään vaiheessa päässyt taistelemaan voitosta. Sarjapisteet matkasivat Espooseen 75-60.

Lovett pussitti 22 pistettä ja nappasi 12 levypalloa. Kelsey McClure säkitti 18 pistettä. Anni Kujala teki Vimpelille 18 pistettä.

HBA emännöi illan kierroksella Catzia. Pisteistä taisteltiin päätösvihellykseen asti, mutta lopulta kotijoukkue nappasi sarjapisteet 70-67. Se vankisti samalla asemiaan taistelussa ylemmän jatkosarjan paikasta.

Edellisen ottelunsa voittanut Catz aloitti pirteästi ja vei avausjakson nimiinsä 25-18.

Peli tasoittui toisella jaksolla, kun myös kotijoukkue piristyi. Hyökkäyspäässä ei kuitenkaan juhlittu vaan onnistumiset nähtiin puolustuksessa. Puoliajalla vieraat johtivat yhdeksällä pisteellä.

Märsky aloitti kirivaiheen toisella puoliajalla. Joukkue kavensi kolmannella jaksolla Catzin johdon viiteen pisteeseen.

Ottelussa taisteltiin voitosta aivan päätöshetkille asti. Lopulta kotijoukkue oli vahvempi ja nappasi voiton 70-67.

Elina Aarnisalo upotti 20 pistettä. Hän oli vieraille vaikea pideltävä, sillä häntä jouduttiin rikkomaan seitsemän kertaa. Janette Aarnio upotti 17 pistettä. Elena Melto teki Catzille 24 pistettä ja keräsi 13 levypalloa.

Kouvottaret matkasi illan ottelussa Forssaan Alun vieraaksi. Vieraat veivät tasaisen väännön lopulta 81-75.

Vierasjoukkue oli niskan päällä avauspuolikkaalla. Molemmilta joukkueilta nähtiin onnistumisia puolustuspäässä. Kouvottaret johti puoliajalla 34-29.

Molemmat joukkueet saivat hyökkäyspelinsä toimimaan kolmannella jaksolla. Ero ei kuitenkaan muuttunut vaan vieraat johtivat päätösjaksolle lähdettäessä viidellä pisteellä.

Kouvottaret kasvatti johtoaan pisteellä viimeisellä jaksolla. Lopulta sarjapisteet matkasivat Kouvolaan 81-75.

Sarah Toeaina säkitti 22 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Myös Rashida Timbilla pelasi vahvasti. Hänen tilastoihinsa kirjattiin 20 pistettä ja 18 levypalloa. Wendion Bibbins kirjautti FoA:lle tupla-tuplan 21 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.