PeKan voittoputki venyi jo kymmeneen

Naisten Korisliiga jatkui kolmella ottelulla. PeKa kaatoi kotonaan Vimpelin, kun taas vierasvoitoista vastasivat Kouvottaret ja EBT.

Kotkan Peli-Karhut sai illan ottelussa vieraita Vimpelistä, kun viime aikoina hieman heikommin pelannut ViVe saapui Kotkaan. PeKa jatkoi voittoputkeaan tiukan taistelun päätteeksi 90-85.

Ottelun avauspuolikkaalla edettiin pitkään tasaisissa merkeissä. Kotijoukkue kuitenkin karisti Vimpelin kannoiltaan Zykera Ricen johdolla ennen puoliaikaa. Toisen jakson se vei nimiinsä 34-20 ja johti puoliajalla 56-44.

Ottelu tasoittui jälleen kolmannella jaksolla. Vierasjoukkue kavensi eron yhdeksään pisteeseen.

Vimpeli kipusi päätösjaksolla koko ajan lähemmäs kotkalaisia. Joukkue tuli kolmen pisteen päähän viimeisellä minuutilla. PeKa ei kuitenkin hoiti ottelun lopun ja nappasi sarjapisteet 90-85.

Viime aikoina hienosti pelannut Rice oli jälleen vaikea pideltävä. Hän teki 25 pistettä ja keräsi 16 levypalloa. Naomi Davenport säesti 24 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja kuudella koriin johtaneella syötöllä. Shaylen Burnett pussitti vieraille 25 pistettä, nappasi 13 levypalloa ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

Lappeenrannan Catz emännöi illan ottelussa Kouvottaria. Vierasjoukkue vei ottelusta sarjapisteet mukanaan 83-70.

Avauspuolikkaalla nähtiin onnistumisia molemmissa päissä. Kouvottarista Kaisa Kuisma esitti hienoja otteita, kun taas Catzin isoin onnistuja hyökkäyspäässä oli Lotta Hämäläinen. Puoliajalla vierasjoukkue johti 40-37.

Kouvottaret tuli kolmannelle jaksolle aivan eri ilmeellä. Joukkue onnistui niin puolustus kuin hyökkäyspäässä ja vei jakson nimiinsä 30-9. Vierasjohto oli viimeisellä tauolla 24 pistettä.

Catz oli vaikean tehtävän edessä päätösjaksolla. Se taisteli hyvin ja kavensi vieraiden etumatkaa, mutta voittoon se ei riittänyt. Pisteet matkasivat Kouvolaan 83-70.

Sarah Toeaina kasasi ottelussa 21 pistettä ja seitsemän levypalloa. Kuisma upotti lopulta 16 pistettä ja osui neljä kertaa kolmen pisteen viivan takaa. Elena Melto teki Catzille 24 pistettä.

Espoo Basket Team matkasi illan ottelussa Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Espoolaisjoukkue vei ottelusta pisteet 77-63.

Vieraat olivat niskanpäällä avauspuoliskolla. Alyesha Lovett teki hyökkäyspäässä lähes mitä tahtoi ja johdatti EBT:n puoliajalle johdossa 42-30.

Toinen puolisko oli tasaisempi, mutta ero pysyi espoolaisten kannalta turvallisena. EBT voitti 77-63 ja nousi 16 sarjapisteeseen. Se on seitsemännellä sijalla.

Lovett teki ottelussa 26 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Kelsey Mcclure upotti 16 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa. Whisper Fisher tilastoi Pyrinnölle tupla-tuplan 19 pisteellä ja 14 levypallolla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.