Miesten Korisliigan Kuukauden pelaajaksi on tammikuussa 2022 valittu Ike Smith. Georgia Southern -yliopiston kasvatti vietti alkukauden G League -joukkue Texas Legendsissä ja saapui Tampereelle joulukuun alussa.

Miesten Korisliigassa pelataan parhaillaan vihoviimeisiä otteluita ennen jatkosarjan käynnistymistä. Monilla joukkueilla on ollut kova paine jo nyt parantaa sijoituksiaan myöhempiä pudotuspelejä ajatellen, mutta kovinta työtä yksilötasolla on tehnyt Tampereen Pyrinnön yhdysvaltalaislaituri Ike Smith.

Kuukauden Valopilkuksi valittu Smith on tammikuun aikana tilastoinut ottelukohtaisiksi keskiarvoikseen tasan 24 pistettä, 7,5 levypalloa ja 0,5 koriin johtavaa syöttöä sekä tehokkuuslukeman 21,8. Tänä aikana Pyrintö on voittanut kaikki neljä otteluaan.

Smith siirtyi NBA:n kehitysliigasta Korisliigaan vasta joulukuussa 2021 mutta on jo parissa kuukaudessa ehtinyt jättää näkyvän jälkensä.

Lokakuun Valopilkuksi valittiin Kauhajoen Cameron Jones ja marraskuun palkinnon pokkasi niin ikään Kauhajoen Rene Rougeau. Joulukuun Valopilkku-palkinnon pokkasi Vilppaan Jeremiah Wood.