Tiistain ainoassa ottelussa Lappeenrannan Catz sai vieraakseen Forssan Alun. Lappeenrantalaisjoukkue otti tärkeän voiton pudotuspelitaistelun kannalta 54-52.

Avauspuolikkaalla kotijoukkue oli kovemmassa vireessä. Ensimmäinen jakso oli vielä suhteellisen tasainen, mutta puoliajalle mentiin Catzin johtaessa 31-20.

FoA sai hyökkäyspeliinsä uutta puhtia kolmannelle jaksolle ja joukkueiden roolit vaihtuivat. Vieraat tulivat ennen viimeistä jaksoa neljän pisteen päähän.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta päätösminuutilla, kun Forssan Alku pääsi yrittämään viimeisessä hyökkäyksessä korin tekoa useampaan kertaan. Ensin Roosa Kosonen epäonnistui kahden pisteen heitossaan ja kun vielä Ninni Salmen kolmonen osui rautoihin pääsi Catz juhlimaan voittoa 54-52.

Brianna Cummings teki 17 pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa. Elena Melto kasasi tupla-tuplan 15 pisteellä ja 16 levypallolla. Roosa Kosonen teki Alulle 12 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.