Korisliiga palasi perjantai-iltana maaottelutauolta. Illan ainoassa ottelussa Tampereen Pyrintö aiheutti Helsinki Seagullsille kolmannen peräkkäisen tappion ylemmässä jatkosarjassa.

Pyrintö ja Seagulls tarjosivat perjantaina hienon Korisliiga-ottelun, jonka ratkaisu nähtiin päätöskympillä. Vielä päätöskympin alussa näytti, että Seagulls on vahvemmin niskan päällä, kun se karkasi 72–78-vierasjohtoon kahdeksan minuuttia ennen ottelun loppua.

Kotijoukkue Pyrintö ei tästä kuitenkaan notkahtanut, vaan vei seuraavat neljä minuuttia peräti 17–0. Loppunumerot olivat tamperelaisille 104–90 (50-43).

Voiton myötä Pyrintö nousi sarjataulukossa viidenneksi ja eroa kolmantena olevaan Seagullsiin on nyt kaksi pistettä.

Pyrinnön parhaimmistoa oli tammikuun parhaaksi pelaajaksi valittu Ike Smith, joka tilastoi tupla-tuplan 30 pisteellä ja 11 levypallolla. Emanual Shepherd viimeisteli 24 pistettä.

Vajaamiehisen Seagullsin pisteykkönen oli seitsemän kertaa kolmen pisteen viivan takaa osunut Zaccheus Darko-Kelly, joka heitti 23 pistettä. Ensiesiintymisen Seagullsin takakentällä tehnyt Seth Allen debytoi lupaavasti: 19 pistettä, 6 levypalloa ja mukavat 12 koriin johtanutta syöttöä.

Korisliiga jatkuu lauantaina, jolloin ohjelmassa neljä ottelua.