Elina Koskimies auttoi pitämään Angels Nördlingenin pudotuspelihaaveet elossa merkkauttamalla viikonloppuna tupla-tuplan. Myös Awak Kuier sekä Helmi Tulonen saivat tililleen tupla-tuplat.

Angels Nördlingen nappasi pakkovoiton Düsseldorfista numeroin 69-46 (39-25). Koskimies nakutti 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan sekä lisäksi kaksi syöttöä ja riiston. Anissa Poundsille kertyi tällä kertaa kuusi pistettä, levypallo, syöttö sekä riisto.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijänen oli kovassa vedossa, kun Royals Saarlouis otti ensiarvoisen tärkeän voiton kaataessaan Heidelbergin 84-56 (47-30). Äijänen esiintyi edukseen 10 pisteen, seitsemän levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Royals on tällä hetkellä viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni. Se taistelee siitä Angelsia vastaan, joka on yhdeksäntenä yhden voiton päässä yhden ottelun vähemmän pelanneena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuier oli jälleen Ragusan ykkösnimi joukkueen murskatessa Faenzan 73-38 (46-18). Kuier iski tilastotauluun 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä lisäksi kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa. Ragusa jatkaa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Serie A2:ssa Helmi Tulosen 18 pisteen ja 11 levypallon tupla-tupla jäi laihaksi lohduksi, kun Milano haki pisteet 77-55 (40-21)-voitolla. Tuloselle kirjattiin myös kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa. Carugate on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Anni Jämsän lähes 39 minuutin urakointi ei tuonut Teen Basket Torinolle vielä sen avausvoittoa, kun Udine voitti kotonaan 59-37 (33-16). Jämsän tilastoihin kertyi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre taipui Teneriffalle jatkoajan jälkeen 73-76 (69-69, 37-31). Kalin loisti 12 pisteen, kolmen levypallon ja kahden riiston tilastoilla. Bembibre on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

LF Challengessa Ebba Pekosen Maresme joutui tunnustamaan Ardoin paremmakseen lukemin 42-61 (22-30). Pekonen pussitti neljä pistettä ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen keräsi kolme pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston, kun Montbrison hävisi Strasbourgille 62-74. Montbrison on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Silja Viidan 10 pisteen ja seitsemän levypallon sekä syöttö, riisto ja torjunta eivät riittäneet siivittämään IK Eosia voittoon Uppsalaa vastaan. Uppsala oli kotikentällään vahvempi numeroin 75-67 (36-36). IK Eos on sarjassa nyt kymmenentenä.
Ottelutilastot

Kreikassa Anni Mäkitalon PAOK hävisi Dafnille 49-66 (25-34). Joukkueensa suurimmat minuutit (37) urakoinut Mäkitalo tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Heta Äijänen heitti yhdeksän pistettä ja otti kaksi levypalloa Valurin voittaessa Njardvikin 76-66 (38-34). Valur on sarjassa toisena.
Ottelutilastot