Mestarien liigan jatkolohkot saatiin päätökseen viikolla ja perjantaina arvottiin puolivälieräparit. Suomalaisten joukkueet välttivät toisensa.

Elias Valtosen Manresa saa vastaansa tutun joukkueen, kun vastaan arvottiin Malaga. Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa kohtaa turkkilaisen Tofas Bursan sekä Lassi Tuovin valmentama ja Luukas Vaaran Strasbourg kohtaa israelilaisen Hapoel Holonin.

Samalla arvottiin otteluparit myös Final Fourin välierien otteluparit. Voittaessaan Manresa saisi välierässä vastaansa voittajan otteluparista Cluj-Napoca-Ludwigsburg. Arvontakaavion toisella puolella sen sijaan Strasbourg ja Teneriffa kohtaisivat toisensa välierässä, jos voittavat omat puolivälieränsä.

Puolivälierät alkavat 5.4. ja ne pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Final Four pelataan tänä vuonna Bilbaossa 13.-15.5.