Miesten Korisliigan pudotuspelit lähtivät käyntiin sarjakärjen ja puolivälierien ennakkosuosikin Kauhajoen voitolla.

Kauhajoella nähtiin ennakkosuosikin hallitsema ilta, kun kotijoukkue taivutti haastajansa Lahti Basketballin luvuin 93–77. Isännät vetivät pidemmän korren niin osumatarkkuudessa kuin levypallotilanteissakin.

Rynnistyksen etulinjassa juoksivat yhdysvaltalaisvahvistukset Rene Rougeau, Cameron Jones ja Simeon Carter, jotka ovat osoittaneet pätevyytensä ja yhteensopivuutensa jo monesti kauden aikana. Jones ja Carter johtivat joukkueensa pistetilastoa 19:llä, kun taas Rougeau puolestaan merkkautti monipuolisimman onnistumisen – 17 pistettä, seitsemän levypalloa ja seitsemän koriin johtavaa syöttöä.

Lahden puolella sen sijaan pääsi loistamaan etupäässä Erik Sajantila, joka lennätti ilmaan peräti 14 yritystä kaaren takaa. Niistä upposi kuusi kappaletta, ja pisteitä Sajantilalle kertyi yhteensä komeat 25.

Muut välieräparit avaavat ottelukoetuksensa maanantaina 4. huhtikuuta. Kauhajoki ja Lahti jatkavat pelejään taas tiistaina.