Cleveland Cavaliersin kausi päättyi NBA:n play-in-turnauksen toisessa ottelussa, kun Atlanta Hawks pudotti Cavsin leikistä Trae Youngin johdolla 107-101 (51-61). Lauri Markkanen oli loistovireessä 26 pisteellä ja 8 levypallolla.

Cavaliers aloitti vahvasti ja johti ottelua 10 pistettä puoliajalla. Markkanen oli erityisesti hurjassa vauhdissa ensimmäisellä puoliajalla, kun suomalaislaituri upotti kolmosensa 24 minuuttiin 5/8 ja hän keräsi nimiinsä 17 pistettä.

Clevelandin harmiksi Hawksin tähtipelaaja Trae Young otti pelin haltuun toisella puoliajalla. Young upotti 16 pistettä kolmanteen neljännekseen, millä Atlanta sai kirittyä eron tasoihin. Young teki päätösneljänneksellä vielä toiset 16 pistettä ja Hawks kiri ohitse.

Kokonaisuudessaan Youngin saldo oli 38 pistettä, 3 levypalloa ja 9 syöttöä. Hawksin toiseksi korkeimman pistemäärän upotti Bogdan Bogdanovic (19/5).

Markkanen taas oli Cavaliersin paras pistemies, kun hänen kokonaissaldonsa oli 26 pistettä, 8 levypalloa, kaksi riistoa ja yksi torjunta 36 minuutissa ja 31 sekunnissa. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 10/17, joista kolmoset 6/12.

Darius Garland oli Cavaliersin toiseksi paras pistenikkari 21 pisteellä ja 9 syötöllä.

Tappio tarkoittaa, että Cavaliers jää itäisen konferenssin yhdeksännelle sijalle ja pudotuspelien ulkopuolelle. Hawks nappasi kahdeksannen sijan ja kohtaa puolivälierissä Miami Heatin.

Yön toisessa pelissä New Orleans kukisti Clippersin ja nappasi itselleen viimeisen pudotuspelipaikan. New Orleansin ykkösnimi oli Brandon Ingram (30).

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Atlanta 101-107
Clippers-New Orleans 101-105