Sasu Salinin ja Elias Valtosen joukkueet käyvät kovaa taistelua sijoista 3-6 Espanjan liigassa. Saksassa Aatu Kivimäki oli jälleen vedossa Tigers Tübingenin ottaessa jo toisen voittonsa pudotuspelien avauskierroksella.

Espanjan liigassa Teneriffa otti kahdeksannen voittonsa yhdeksässä viime pelissä kaataessaan tällä kertaa Malagan selvin numeroin 97-64 (41-32). Sasu Salinin panos oli tällä kertaa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Emir Sulejmanovic keräsi tilastoihinsa kuusi pistettä, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa jatkaa Teneriffan kanssa samassa neljän joukkueen rintamassa voitettuaan Murcian 103-93 (63-49). Valtonen kirjautti 32 minuutissa neljä pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Belgian ja Hollannin yhteisliigan Elite Goldissa Mikael Jantusen Oostende koki toisen tappion hävitessään ZZ Leidenille 69-87 (29-37). Jantunen heitti 12 pistettä, otti kolme levypalloa ja riisti kolmasti. Tappiosta huolimatta Oostende jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Elite Silverissä Okko Järven Phoenix Brysselin vahva vire sai jatkoa 81-66 (34-27)-voitolla Apollo Amsterdamista. Järvi lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteen, kolmen levypallon ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Topias Palmi heitti viisi pistettä ja otti yhden levypallon, kun Limburg United kohtasi rajanaapurinsa Basketball Academie Limburgin ja tällä kertaa hollantilaisjoukkue oli vahvempi numeroin 83-78 (49-34). Limburg United on Elite Silverissä toisena ja Phoenix kuudentena.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Murphyn veljesten Fukushima Firebonds hävisi kahdesti Sendai 89ersin vieraana viikonloppuna.

Ensimmäisessä kohtaamisessa 89ers vei voiton 90-67 (37-34). Erik Murphy oli sivussa kokoonpanosta, joten Alex kantoi vastuuta 23 pisteen, kahdeksan levypallon, neljän syötön ja riiston iltapuhteella.
Ottelutilastot

Asetelmat eivät kääntyneet toisessakaan ottelussa, kun 89ers oli vahvempi numeroin 82-61 (39-35). Alex Murphy kasasi 10 pistettä, neljä levypalloa, riiston ja torjunnan. Firebonds on lohkossaan kolmantena.
Ottelutilastot

Saksan ProA puolivälierissä Aatu Kivimäki oli jälleen vahvalla pelipäällä, kun Tigers Tübingen otti toisen voittonsa Eisbären Bremerhavenista. Tigers siirtyi voiton päähän välieräpaikasta 82-75 (33-29)-voitolla Kivimäen tilastoidessa 12 pistettä, viisi levypalloa, viisi syöttöä, riiston ja torjunnan. Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers johtaa ottelusarjaa nyt 2-0.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg otti kovan 87-81 (45-51)-voiton sarjakärki Metropolitansista. Strasbourg paramteli asemiaan ollen nyt neljäs.
Ottelutilastot

Itävallan liigan runkosarjassa ei nähty suomalaisten yhteenottoa, kun Aapeli Alasen St. Pöltenissä oli todettu koronatapaus ja näin Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden sai luovutusvoiton. Samalla runkosarja saatiin päätökseen. Swans sijoittui toiseksi ja kohtaa puolivälierässä Traiskirchen Lionsin. St. Pölten oli viides ja saa vastaansa Grazin.