Boston Celtics pisti Brooklyn Netsin jo selkä seinää vasten viime yön NBA:n pudotuspeleissä. Muissa ottelusarjoissa on tasaisempaa.

Brooklynin supertähdet Kevin Durant (16) ja Kyrie Irving (16) ovat jääneet pimentoon pudotuspeleissä ja Brooklynin ykkösnimi olikin Bruce Brown (26). Boston jyräsi kolmanteen voittoon Jayson Tatumin (39) johdolla.

Muissa otteluissa nähtiin jännittäviä koitoksia. Minnesota tasoitti otteluvoitot Karl-Anthony Townsin (33/14) päästessä vauhtiin ja samaan aikaan Memphisin Ja Morantilla (11) oli vaikea peli. Desmond Bane (34) kantoi Memphisiä, mutta se ei riittänyt voittoon.

Luka Doncic (30/10) palasi Dallasin kokoonpanoon, mutta se ei riittänyt voittoon, kun Utah tasoitti otteluvoitot Jordan Clarksonin (25) ollessa joukkueen ykköspistemies. Dallasilla oli viimeisellä mahdollisuudet voittoon viimeisellä sekunnilla, mutta Spencer Dinwiddien heitto meni ohi.

Pascal Siakam (34/8) siivitti Toronton neljänteen voittoon Philadelphiasta.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoito):
Toronto-Philadelphia 110-102 (3-1)
Utah-Dallas 100-99 (2-2)
Brooklyn-Boston 103-109 (0-3)
Minnesota-Memphis 119-118 (2-2)