Bucks teki sen, mitä harva uskoi. Hallitseva NBA-mestari taikoi erinomaisen vierasesityksen Celticsin areenalta ja vei puolivälierien avausottelun koriluvuin 101-89.

Jo ennen ottelua tiedettiin, että Celticsin täytyy tehdä Giannis Antetokuoumnpolle sama kuin he tekivät Netsin Kevin Durantille: pysäyttää supertähti. Durant pysähtyi, mutta Giannis ei. Kaksinkertainen MVP laittoi show´n päälle ja teki uransa toisen tripla-tuplan. Pisteitä syntyi 24, levypalloja kreikkalainen nappasi 13 ja syöttöjä 12.

Tämän lisäksi hän uurasti puolustuspäässä tehokkaasti – Celticsin kotiyleisö on nähnyt vuosien varrella paljon, mutta tämä oli varmasti yksi niistä esityksistä, jotka tullaan muistamaan. Kentän korkeinta pistemäärää Giannis ei kuitenkaan kuitannut, sillä tutkapari Jrue Holiday teki vielä pisteen enemmän.

Celticsin kokonaisesitys jäi vaisuksi. Netsiä vastaan loistanut tähtipelaaja Jayson Tatum jäi itselleen varsin vähäiseen pistemäärään, 21. Paljon jäi parannettavaa, sillä Bucksin kokonaisvaltainen joukkuepelaaminen, luonnollisesti loistavan Gianniksen johdolla, jämäytti Celticsin täysin.