Korisliigan toinen finaali pelataan keskiviikkona Salossa. Karhubasket otti ylivoimaisen voiton ensimmäisestä finaalista, mutta nyt on edessä uusi peli ja uudet kujeet. Salossa kotiyleisön edessä Vilpas on tunnetusti vahva – ja niin todennäköisesti nytkin.

Päävalmentaja Sami Toiviainen pohti seuransa kotisivuilla ensimmäisen ottelun ratkaisuja.

– Karhubasketin aktiivinen vaihtava puolustus oli tiedossa. Me emme saaneet toisella puoliajalla montaa hyvää järjestettyä hyökkäystä. Olimme kolmen sekunnin alueelta -18 pistettä ja annoimme vastustajalle menetysten ja hyökkäyslevypallojen kautta 45 ekstrahyökkäystä. Ne ovat isot asiat ja tästä on helppo lähteä parantamaan. Tämä peli unohdetaan ja takaan, ettei ero tule olemaan keskiviikkona tällainen, totesi Sami Toiviainen Salon Vilppaan verkkosivuilla.

Kauhajoen päävalmentaja Janne Koskimies uskoo myös, että keskiviikkona nähdään erilainen peli.

– Uskon, että keskiviikkona tulee erilainen peli. Tämä peli meni Vilppaalta hakemiseen, kun nyt oli vastassa täysin erilainen joukkue kuin aikaisemmin pudotuspeleissä. Meidän hyökkäyslevypallopelaaminen oli tänään hyvää ja pystyimme puolustuksella kontrolloimaan peliä. Wood sai muutaman heiton helposti, mutta hän ei päässyt dominoimaan peliä, arvioi Janne Koskimies Vilppaan kotisivuilla.

Toinen finaali alkaa kello 18.30.