NBA:n puolivälierät jatkuvat ensi yönä. Yöllä pelataan kaksi ottelua, joissa kummankin kotijoukkueella on kannustimenaan jatkopaikka.

Kello 02.30 startataan ottelu Milwaukee Bucks – Boston Celtics. Giannis Antetokuonmpon johtama hallitseva mestari otti edellisessä ottelussa voiton Bostonista ja samalla vei ratkaisun omalle kotiareenalleen.

Yön toisessa ottelussa Golden State Warriors on selvä suosikki päättämään Memphisin Grizzliesin kauden. Ja Morant on tuskin mukana, ja jos onkin, pahasti puolikuntoisena. Vaikka Memphis voitti edellisen ottelun selvästi, ja joukkueen materiaali onnistui laajasti, oli kyseessä Golden Statelta selvä ohipeli.

Toista sellaista tuskin tulee: kotikentällä Golden State on vahva, joten on hyvin todennäköistä, että Miami saa ainakin Golden Statesta seuraa jatkopeleihin. Ottelu alkaa kello 05.00.