Boston Celtics siirsi NBA:n puolivälieräsarjan ratkaisun kotikentälleen voittamalla hallitsevan mestarin, Milwaukee Bucksin, vieraskentällä 108-95. Ottelusta muodostui melkoinen kaksintaistelu kahden supertähden välillä.

Bostonin Jayson Tatum ja Bucksin Giannis Antetokuonmpo antoivat kotiyleiselle huikean esityksen siitä, mitä todelliset tähtipelaajat voivat peliin tuoda. Tällä kertaa Tatumin suoritukset – sekä joukkuekavereilta tullut hieman laajempi tuki – käänsi ottelun Bostonille. Tatum teki ottelussa 46 pistettä ja otteli yhdeksän levypalloa. Vastapuolen Giannis teki kaksi pistettä vähemmän, mutta levypalloissa kreikkalainen oli vieläkin ahnaampi: niitä kirjattiin 20 kappaletta!

Tatum oli loistossaan ratkaisuhetkillä. Hän teki 16 pistettä viimeisellä neljänneksellä ja otti erityisen suuren roolin, kun Bucks oli kirinyt lähes kiinni Bostonin etumatkan.

– Hän oli uskomaton, kommentoi Giannis ottelun jälkeen ESPN:n haastattelussa täysin aiheellisesti.

Ratkaiseva seitsemäs peli huippusarjasta pelataan Bostonissa eikä ole syytä epäillä, ettei siitäkin tulisi melkoinen spektaakkeli.