Keskiviikkona Italian Milanossa käynnistyvällä leirillä on mukana suomalaispelaajista Abdullah Amzil, Elsa Lemmilä ja Rasmus Lindberg. Leirillä on mukana 62 pelaajaa 24 eri Euroopan maasta.

Nuorista suomalaispelaajista kutsun tänä vuonna leirille saivat naisten Korisliigan vuoden tulokkaaksi palkittu Tapiolan Hongan Elsa Lemmilä, HBA:n Rasmus Lindberg sekä Omnian Abdullah Amzil.

Leirin valmentajina ovat mukana muun muassa nykyiset NBA-tähdet Danilo Gallinari (Atlanta Hawks), Terance Mann (Los Angeles Clippers) ja Kemba Walker (New York Knicks). Naispelaajista mukana ovat muun muassa Raffaella Masciadri ja Italian maajoukkuekapteeni Sabrina Cinili.

Nelipäiväisen leirin ohjelma on monipuolinen. Leirillä keskitytään puolustus- ja hyökkäystaitojen kehittämiseen erilaisten harjoitusten avulla, heittotekniikkaan sekä pelataan toisiaan vastaan 5vs5-koripalloa. Leirillä järjestetään seminaareja, jossa keskitytään huippu-urheilijana elämiseen ja kommunikointi- sekä johtamistaitoihin.

NBA ja FIBA ovat järjestäneet BWB-leirejä vuodesta 2001 ja yhteensä leireille on osallistunut 3.700 pelaajaa 133 eri maasta.