WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings hävisi neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun Wings kaatui kotikentällään Las Vegas Acesille 92-84 (35-44). Kuier repi yhdeksän levypalloa ja tarjoili 3 syöttöä vajaassa 24 peliminuutissa.

Aces sai loistoalun kolmannelle neljänneksellä, minkä myötä vieraat nousivat ensin rinnalle ja sitten ohitse. Kokonaisuudessaan Aces vei kolmannen neljänneksen 31-16.

Acesin voiton takuunaisiin lukeutuivat Kelsey Plum (27/4), A’ja Wilson (25/5), Dearica Hamby (16/12) ja Chelsea Gray (16/5/8 syöttöä). Kun nelikon lisäksi Jackie Young heitti 8 pistettä, niin jokaisen Acesin pisteen teki aloitusviisikon pelaaja.

Wingsin parhaat pistenaiset olivat Arike Ogunbowale (28/1) ja Marina Mabrey (18/3).

Kuier jäi ottelussa pisteittä, kun suomalainen heitti jokaisen viidestä pelitilanneheitostaan ohitse. Kuier erottautui erityisesti levypallopelillään kaapimalla yhdeksän levypalloa, joista neljä hyökkäyspäässä. Lisäksi Kuier keräsi tilastosarakkeeseensa kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa.

Wings on hävinnyt nyt neljä peräkkäistä otteluaan, joista jokaisen joko Las Vegas Acesille tai Seattle Stormille. Aces on sarjataulukon ensimmäisenä, Storm neljäntenä ja Wings seitsemäntenä.