Koripallon Mestarien liigan karsintaparit ja lohkot on arvottu. Karhu saa vastustajan joko Unkarista tai Slovakiasta.

Hallitseva Suomen mestari Karhu pääsee aloittamaan karsinnat suoraan toiselta kierrokselta välierävaiheesta. Karhu saa joko unkarilaisen Egis Körmendin tai slovakialaisen Patrioti Levicen. Karsintaottelut pelataan turnausmuotoisina yhdellä paikkakunnalla. Karhu pelaa pelinsä joko Unkarissa, Espanjassa, Liettuassa tai Slovakiassa.

Samalla arvottiin myös tulevan kauden lohkot. Sasu Salin ja hallitseva mestari Teneriffa arvottiin H-lohkoon yhdessä Rytas Vilnan, Bnei Hezliyan ja Peristerin kanssa. Lassi Tuovin valmentama Strasbourg saa lohkovaiheessa vastaansa unkarilaisen Falcon, espanjalaisen Murcian sekä yhden karsintajoukkueista. Tuomas Iisalon luotsaama Bonn kohtaa AEK:n, Pinar Karsiyakan ja Reggio Emilian. Elias Valtosen Manresan lohkoon päätyivät VEF Riika, Limoges sekä yksi karsija.

Mikäli Karhu etenee karsintaturnauksesta lohkovaiheeseen, sijoitetaan se lohkoon G yhdessä Bourgognen, Dinamo Sassarin sekä PAOK:n kanssa.