Mestarien liigan lohkovaiheet saatiin käyntiin suomalaisten osalta tiistaina ja keskiviikkona. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Lassi Tuovi pääsivät heti voiton makuun.

Salinin heittokäsi oli jälleen kuumana, kun hän naulasi kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestään kuusi sisään keräten yhteensä 18 pistettä Teneriffan voittaessa Rytas Vilnan 89-74 (49-41). Salin sai tilastoihinsa myös yhden levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa avasi voittotilinsä kaatamalla vieraskentällä ranskalaisen Limogesin niukasti 76-73 (38-35). Aloitusviisikossa ollut Valtonen heitti neljä pistettä, nappasi neljä levypalloa ja teki vastustajan heittoaikeet tyhjiksi kertaalleen.
Ottelutilastot

Alexander Madsen aloitti AEK:n paidassa vahvasti 10 pisteellä ja kuudella levypallolla, mutta Karsiyaka piti pisteet kotonaan tiukalla 91-88 (42-42)-voitolla.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nappasi avausvoiton kaataessaan Szombathelyn 81-78 (38-40).
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon johtama Bonn sen sijaan koki kotonaan niukan 84-88 (48-49)-tappion Reggio Emilialle.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhunin Merlins Crailsheim avasi voittotilinsä kellistämällä Bambergin vieraskentällä 84-82 (40-46). Avausviisikkoon noussut Maxhuni saalisti 12 minuutissa seitsemän pistettä ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote