Luka Doncic on ollut alkukaudesta täysin pitelemätön NBA:ssa. Dallas Mavericksin 201-senttinen slovenialainen on paukuttanut kauden seitsemässä ensimmäisessä pelissä pisteitä hurjalla 36,1:n keskiarvolla. Lisäksi Doncic on kahminut keskimäärin 8,9 levypalloa ja syöttänyt keskimäärin 9,0 koria ottelua kohden.

Doncicia on pidetty jo jonkin aikaa eliittitason pelaajana, mutta sarjan parhaalle pelaajalle jaettavaa MVP-palkintoa hän ei ole voittanut – vielä.

– Tämän kauden alku on ollut täysin erilainen verrattuna viime ja sitä edelliseen kauteen. Varmasti epäonnistuminen Slovenian paidassa EM-kisoissakin antoi vähän pippuria mieleen. Luka on ollut aivan uskomattomassa alkukauden vireessä. Nyt on hyvä lähteä pohtimaan, joko tämä on se kausi, kun Luka ottaa MVP-pokaalin, Unibetin Triplatupla-podcastissa pyöritellään.

– Muistetaan, että näissä äänestyksissä joukkueenkin pitää menestyä.

Doncicin kenties kovin haastaja tulee Kreikasta. Milwaukee Bucksin Giannis Antetokounmpo on niin ikään ollut poskettomassa vedossa.

– Hän [Antetokounmpo] on maailman paras pelaaja. Eihän tässä alkukaudessa ole ollut minkäänlaista järkeä.

– Luulen, että raati tulee arvostamaan Antetokounmpon puolustuskykyä ja sitä, että hän tulee viemään Milwaukee Bucksin paljon korkeammalle [kuin Doncic Mavericksin].

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.