Kyrie Irving se pyörii otsikoissa kerta toisensa jälkeen. Entinen NBA:n supertähti on yhdistetty vuorollaan rokotekriittisyyteen, juutalaisvastaisuuteen ja salaliittoteorioihin.

Tällä hetkellä Irving on oman joukkueensa Brooklyn Netsin asettamassa pelikiellossa. Paluu kentille toteutuu vasta, kun elämä on taas järjestyksessä. Kysymys kuuluu: palaako Irving enää lainkaan NBA-parketeille?

– Tilanne on todella paha. Nyt on viimeisimpinä nähty Instagramissa kuvia Kanye Westin kanssa. Uskon, että Kyrie aistii kauhun ja palkattomuuden. Hän ei ole ihan niin huonoista lähtökohdista kuin moni muu pelaaja, mutta kyllä se sen verran taloudellinen isku on, jos hän jättää NBA-uransa kokonaan, Unibetin Triplatupla-podcastissa pyöritellään.

– Hän on onnistunut madaltamaan omien osakkeidensa arvon näin totaalisesti vielä kesänkin jälkeen, se on käsittämätöntä. Brooklyn ei voi oikein häntä treidatakaan, koska kukaan ei halua pelaajaa, jolla on omia luvattomia poissaoloja, rokotesaaga ja nyt viimeisimpänä nämä juutalaisvastaiset kommentit ja salaliittoteorioita levittävän dokumenttielokuvan jakaminen Twitterissä. Omalta seuralta tuli minimissään viiden pelin pelikielto.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.