Lauri Markkasen loistava alkukausi on herättänyt kiinnostusta muissa joukkueissa. Yahoon mukaan Atlanta Hawks olisi tiedustellut Utahilta suomalaisjätin saantia.

Utahin odotettiin taistelevan tällä kaudella lähinnä NBA:n pohjapaikoilla hakeakseen itselleen hyviä asetelmia varaustilaisuuden arvontaan, jossa pääpalkintona on superlahjakkuus Victor Wembanyama. Ennakoitua parempi menestys on kuitenkin muuttanut suunnitelmia myös Utahin toimistolla.

Utah taistelee tällä hetkellä läntisen konferenssin kärkisijoista ja Yahoon mukaan seurajohto on haudannut haaveet paremmista lähtöasetelmista varaustilaisuuteen. Utah saattaakin ennemmin vahvistaa joukkuettaan siirtoikkunan aikana kuin hajottaa joukkue.

Erityisesti Utahin kiikarissa on Atlantan John Collins. Näillä näkymin kauppa ei kuitenkaan tule tapahtumaan, sillä Atlanta haluaisi vastineeksi Markkasen. Yahoon mukaan Utah tyrmäsi suoralta kädeltä Atlantan ehdotuksen.

Sivuston mukaan Utah ei ole kauppaamassa Markkasta siirtoikkunan aikana.