NBA:ssa Utah Jazz hävisi kotikentällään Chicago Bullsille 114-107 (53-60). Lauri Markkanen kuritti entistä seuraansa 32 pisteen ja 9 levypallon pelillä. Markkanen heitti sisään seitsemän kolmosta 11 yrityksestä.

Ensimmäinen puoliaika oli Jazzin, kunnes kolmannella neljänneksellä kurssi kääntyi chicagolaisten suuntaan. Bulls siirtyi johtoon kolmannella neljänneksellä, jonka vieraat veivät 33-20.

Päätösneljänneksellä Bullsin johto venyi parhaimmillaan 12 pisteeseen, minkä Jazz onnistui kertaalleen kirimään neljään pisteeseen, muttei sen lähemmäksi.

Bullsin ykkönen oli DeMar DeRozan (26/4/6 syöttöä), joka oli erityisen kovassa vireessä kolmannella neljänneksellä heittäen 12 pistettä ja tarjoillen kolme syöttö. Zach LaVine (20/6/5) ja Nikola Vucevic (16/9) olivat Bullsin muut pistemiehet.

Markkanen oli koko parketin paras pistemies, kun suomalainen keräsi nimiinsä 32 pistettä, 9 levypalloa ja yhden syötön vähän alle 38 minuutissa. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 12/18, joista kolmoset todella kovalla tarkkuudella 7/11.

Jazzin muut pistemiehet olivat Kelly Olynyk (23/4), Collin Sexton (17/4/6) ja Malik Beasley (11/3).

Muissa yön otteluissa Kevin Durant oli tulikuumana heittäessään 45 pistettä Brooklynin voittaessa Orlandon eikä Devin Booker (44) jäänyt juuri huonommaksi johdattaessaan Phoenixin voittoon Sacramentosta. Kristaps Porzingis (41) mässäili uransa piste-ennätyksen ja Jayson Tatum (35) venytti Bostonin voittoputken neljään Charlotte-voitolla.

Nikola Jokic (32/12/8) johdatti Denverin voittoon Houstonista ja Indianan Andrew Nembhard upotti Lakersin summeriheitollaan. Shai Gilgeous-Alexanderin (31) pisteet eivät riittäneet tuomaan Oklahoma Citylle voittoa New Orleansissa ja Joel Embiid (30/8/7) marssitti Philadelphian voittoon Atlantasta.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Atlanta 104-101
Washington-Minnesota 142-127
Boston-Charlotte 140-105
Brooklyn-Orlando 109-102
Toronto-Cleveland 100-88
New Orleans-Oklahoma City 105-101
Denver-Houston 129-113